Aanbod voor werkgevers

Aanbod voor werkgevers

Dé vitaliteitsboost voor werknemers

Deze ontspannende stoelmassagebehandeling neemt veel spanningsklachten bij jouw werknemers weg. Ik kom met mijn ergonomische massagestoel langs op de werkplek en masseer gedurende 20 minuten, over de kleding heen, gespannen spieren weer heerlijk soepel.

De spanning in het lichaam verdwijnt vaak waardoor RSI, stress, burn-out en andere klachten die leiden tot verzuim, minder kans krijgen.

Het is mogelijk om de stoelmassage eenmalig op een teamdag of evenement aan te bieden of op regelmatige basis terug te laten keren.

Wat zijn de voordelen?

 1. Minder ziekteverzuim en kosten, door de preventieve werking:
 2. Fitte,  gemotiveerde medewerkers;
 3. Verminderde klachten als vermoeidheid/slapeloosheid, stress, pijn in hoofd, rug, schouders;
 4. Laagdrempelig, vindt plaats op jouw locatie, kost slechts 20 minuten per persoon;
 5. Fiscaal aantrekkelijk.

Ik hanteer een minimale afname van 2 uur per dag.

Neem contact op voor een offerte op maat.

Het vitaal leven-plan

 

In dit traject, bestaande uit vijf contacturen, zet ik de combinatie van coaching en ontspanningsmassage in als middel om met een ontspannen mind persoonlijke of zakelijke thema’s goed in beeld te krijgen. Dit traject is een waardevol onderdeel voor jouw vitaliteitsplan of individueel keuzebudget (IKB).

Coaching en massage versterken elkaar. Door deze unieke combinatie verbinden we jouw persoonlijke thema’s  met de signalen die je lichaam geeft en vice versa. Het traject bestaat uit drie massages en twee coachgesprekken. Wil je verdiepen of nog meer op maat dan is dat allemaal bespreekbaar.

Wat kun je verwachten?

Bijvoorbeeld: Een van jouw medewerkers valt regelmatig uit met  (fysieke) klachten. Er is mogelijk sprake van zowel fysieke en mentale overbelasting. Je maakt je zorgen.

 • Als jij als werkgever akkoord hebt gegeven voor dit traject dan plan  ik een kennismakingsgesprek in en maken we gezamenlijk een planning voor het traject;
 • De coachvraag is gekaderd. In de coachgesprekken gebruik ik verschillende methodes en coachtechnieken (zoals Transactionele Analyse, G-schema , oplossinggericht coachen);
 • Ik werk vanuit een holistische visie. Dat betekent dat ik in het traject veel aandacht besteed aan de fysieke, mentale, emotionele en spirituele lagen;
 • In afstemming met jou en jouw medewerker verzorg ik, indien gewenst,  terugkoppeling over het de uitkomsten van het traject.

Wat levert dit traject je op?

 • Een vitale medewerker
 • Met een plan om fit en vitaal te blijven

Het Basistraject bestaat uit drie massages en twee coachgesprekken. Wil je jouw thema’s verder uitdiepen of met een ander thema aan de slag , dan raad ik je het Verdiepingstraject aan. 

Dit alles met als doel een vitale en gemotiveerde medewerker. Ik vertel je er graag meer over. 

Ik maak graag een offerte op maat.

De 1e stap naar (werk)geluk-coaching

Het gaat bij coaching vooral om de vraag: wat wil ik en hoe ga ik dat bereiken? Jouw medewerker leert om zichzelf te kunnen zijn en naar de eigen innerlijke stem te luisteren. Met als doel meer geluk en ontspanning te vinden, tevreden te zijn en echt van het leven te genieten. Bij mij kun je voor jouw werknemer dus ook een losse coachsessie of een traject boeken waar massage en coaching complementair aan elkaar zijn.

In mijn coachgesprekken gebruik diverse methodes en technieken uit bijvoorbeeld de Transactionele Analyse, het G-schema, oplossingsgericht en provocatief coachen. Ik werk met een coachvraag die we aan het begin van het traject formuleren.  Het is van belang helder te krijgen waar je aan wilt werken, wat houd je wakker, waar ‘struikel’ je steeds weer over? Het kan gaan over issues betreffende jouw werk,  een volgende loopbaanstap  (moeizame) relatie(s), of gewoon brainstormen over alledaagse kwesties. Wil je weten welk aanbod het best bij jouw werknemer past, stuur me even een berichtje dan kunnen we dit telefonisch afstemmen. 

In geval van het afnemen van een coachtraject maak ik graag een offerte op maat.

Bij een coach kun je terecht met jouw loopbaanvragen.

Wat mensen zeggen