‘Inclusief Onderwijs is er altijd, voor iedereen’

Heeft jouw school extra (interim) capaciteit nodig op het coördinaat Passend Onderwijs of Studie Loopbaancentrum?

Ben je voor jouw school op zoek naar ‘extra handen’? Gaat jouw medewerker zich (tijdelijk) bezig houden met andere taken? Of is er sprake van ziekte- of zwangerschapsvervanging? Heb je geen zicht meer op de thuiszitters?

Als interim professional ontzorg ik meteen vanaf het eerste moment en waarborg ik de continuïteit van alle belangrijke (zorg)dossiers.

Ik ben inzetbaar op de dossiers begeleiding & zorg en decanaat & studiekeuzeadvies.

Ik ben in staat (gebleken) om meteen vanaf de start van de opdracht van betekenis te zijn in een nieuwe opdracht. Mijn aanpak is verbindend en ik maak (tegelijkertijd) veel meters. Binnen no-time ken ik inhoudelijk de dossiers die niet mogen blijven liggen.

Kijk onderstaand wat ik jouw school kan bieden:

Coördinator Passend Onderwijs

Wil jij ook extra capaciteit om zorg te(blijven) organiseren voor de leerlingen die net dat extra steuntje nodig hebben? Ik zet me in voor elke jongere om mee  te (blijven) kunnen doen in het reguliere onderwijs.

Coach Passend
Onderwijs

Als ervaren coördinator Passend Onderwijs bied ik advies en ondersteuning aan scholen. Ontdek mijn expertise in het begeleiden van leerlingen en coördineren van onderwijsprocessen.

Begeleiding op maat voor leerlingen met leeruitdagingen. Met een concreet coachdoel voor ogen werk ik samen met jouw leerling naar zelfvertrouwen en succes.

Loopbaancoach – Decaan

Ondersteuning nodig voor doorstudeerders of studie-veranderaars?  Ik begeleid methodisch (groepen) leerlingen en studenten naar een volgende betekenisvolle stap.

Hart voor (inclusief) onderwijs

Een loopbaanadviesgeprek of een afstemmingsgesprek over wat er nodig is om beter tot leren te komen?

Als interim professional in het onderwijs heb ik bij verschillende opdrachtgevers op tijdelijke basis de continuïteit gewaarborgd.

Door mijn uitgebreide kennis van de (zorg)structuren binnen het voortgezet onderwijs en het MBO, mijn omvangrijk onderwijsnetwerk en mijn kennis van de zorgkaart, ben ik in staat om in korte tijd het stokje op een efficiënte en doelgerichte wijze tijdelijk over te pakken.

Op die manier blijven alle leerlingen die extra aandacht en begeleiding nodig hebben in beeld en krijgen ze de ondersteuning die ze nodig hebben en worden doelen behaald.

Hier gaat mijn hart dus sneller van kloppen!

Mijn naam is Esther, aangenaam!

Met mijn ruime ervaring en kennis op het gebied van studentenbegeleiding,  loopbaanbegeleiding en uitgebreide netwerk binnen het onderwijs, ben ik vanaf het eerste moment in staat om in tijdelijke opdrachten het verschil te maken. 

Als erkend NOLOC-loopbaanprofessional ben ik ruim 15 jaar sterk in coaching.  Ik begeleid mijn coachees in verschillende levensfasen, met vraagstukken op gebied van studiekeuze, loopbaan, re-integratie, vitaliteit en work-life balans. Ik ben opgeleid in een Bachelor Human Resource Management en Post HBO Coaching.

Mijn eigen schoolloopbaan verliep alles behalve gladjes. Ik wist op mijn 31e jaar pas welke studierichting ik op wilde. Toen ik na veel omzwervingen als loopbaanadviseur in het MBO- onderwijs terecht kwam, had ik mijn persoonlijke missie gevonden.

Mijn opdrachtgevers:

Wat mijn opdrachtgevers zeggen:

Contact

Wil je weten wat ik voor jouw school kan betekenen? Stuur me een bericht. Ik neem contact met je op om de mogelijkheden door te spreken.

Tot snel!

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
27 + 11 = ?
Vul de oplossing in om verder te gaan