Aanbod voor jou

Aanbod voor jou

Het vitaal leven-plan

In dit traject, gebaseerd op het holistische gedachtengoed,  gaan we ontspanningsmassage inzetten als middel om met een ontspannen mind jouw persoonlijke thema’s goed in beeld te krijgen. Coaching en massage versterken elkaar. Door deze unieke combinatie verbinden we jouw persoonlijke thema’s  met de signalen die je lichaam geeft en vice versa.

Je hebt al tijden last van een (fysiek) ongemak, zoals rug-of hoofdpijn, slechte nachtrust of een opgejaagd en gestressed gevoel. Jouw lichaam geeft signalen af die je niet meer kunt negeren omdat ze jouw functioneren beïnvloeden.

Wat gaan we doen?

 • We hebben als eerste een (telefonisch) kennismakingsgesprek waarin ik het door jou ingevulde intakeformulier met je doorneem en we maken een planning voor het traject;
 • Ik daag je uit om, duurzaam, met een holistische ‘bril’ naar jezelf te leren kijken. Dat betekent dat je zicht krijgt en ruimte creëert voor jouw fysieke, mentale,  emotionele en spirituele lagen.
 • Ik ga met je  zoek naar het verband tussen jouw fysieke klachten en jouw coachthema.
 • De ontspanningsmassages en de coachgesprekken wisselen elkaar af. We beginnen als eerste met een ontspanningsmassage waar je heerlijk in de watten wordt gelegd;
 • De coachvraag is gekaderd. In de coachgesprekken gebruik ik verschillende methodes en coachtechnieken (zoals Transactionele Analyse, G-schema , oplossinggericht coachen). Dat betekent dat ik je ook best wel wat uit je comfortzone haal;

Wat levert dit traject je op?

 • Een stevige body-mindconnectie
 • Minder piekeren
 • Lekker in je vel!
 • Een vitaal bewust leven op jouw tempo

Het Basistraject bestaat uit drie massages en twee coachgesprekken. Wil je jouw thema’s verder uitdiepen of met een ander thema aan de slag , dan raad ik je het verdiepingstraject aan. 

Decoratief plaatje met twee vazen in naturel kleuren met droogbloemen in. Is een sfeerafbeelding
Vrouw krijgt deep-tissuemassage om de spanning uit het lijf te laten

De massages

Je kunt  kiezen uit verschillende soorten massages:

 • ontspanningsmassage
 • zwangerschapsmassage
 • bindweefselmassage
 •  sportmassage

Bij een zwangerschapsmassage heb je in mijn praktijk de mogelijkheid om zowel op de buik als op je zij te liggen.  Net wat voor jou prettig is.

In mijn praktijk behandel ik voornamelijk vrouwen.

Hoe ga ik te werk?

Ik maak tijdens het masseren gebruik van verschillende technieken, zoals strijkbewegingen, schudden en kneden. Al deze bewegingen zorgen voor ontspanning en rust voor lichaam en geest. De druk kan tijdens de massage, op verzoek, altijd aangepast worden naar persoonlijke wensen. 

Ik maak gebruik van een neutrale en natuurlijke, warme massage-olie van Weleda en op verzoek met toevoeging van een geurende etherische olie, ook van Weleda. De geur van de olie beïnvloedt de gemoedstoestand en de werkzame bestanddelen zorgen voor een hernieuwde balans in het lichaam. En natuurlijk voedt de olie de huid, zodat die zich herstelt en zacht en soepel wordt. Het advies is om na afloop van de massagebehandeling voldoende water te drinken vanwege het vrijkomen van afvalstoffen.

Persoonlijke benadering

We bespreken tijdens de eerste afspraak voorafgaand aan de massage jouw persoonlijke wensen en het door jou ingevulde intakeformulier.  Deze ontvang je digitaal bij het maken van de afspraak.

Het is altijd belangrijk om mij op de hoogte te stellen van  zwangerschap, (nieuwe)medicatie, ondergane operaties of blessures.

En verder..

Ik bied ook de unieke combinatie van massage en coaching aan. De effecten van deze combinatie  zorgen voor een ontspannen geest, waardoor je beter zicht krijgt op jouw ‘rode draad’. Check dit mooie aanbod.

Wil je iemand verrassen met een cadeaubon voor een heerlijke ontspanningsmassage? Schaf hem hier aan!

De 1e stap naar (werk)geluk-coaching

Het gaat bij coaching vooral om de vraag: wat wil ik en hoe ga ik dat bereiken? Je leert om jezelf te kunnen zijn en naar jouw innerlijke stem te luisteren. Met als doel meer geluk en ontspanning te vinden, tevreden te zijn en echt van het leven te genieten. Bij mij kun je dus ook een losse coachsessie of traject boeken maar ook een uniek traject afspreken waar coachgesprekken en massage complementair aan elkaar zijn.

In mijn coachgesprekken gebruik diverse methodes en technieken uit bijvoorbeeld de Transactionele Analyse, het G-schema, oplossingsgericht en provocatief coachen.

Ik werk met een coachvraag die we aan het begin van het traject formuleren.  Het is van belang helder te krijgen waar je aan wilt werken, wat houd je wakker, waar ‘struikel’ je steeds weer over?

Het kan gaan over issues betreffende jouw werk,  een volgende loopbaanstap  (moeizame) relatie(s), of gewoon brainstormen over alledaagse kwesties.

Wil je weten welk aanbod het best bij jou past, stuur me even een berichtje dan kunnen we dit telefonisch afstemmen.

Bij een coach kun je terecht met jouw loopbaanvragen.

Wat mensen zeggen