Nieuwsbrief de Massagecoach | September 2023 | Jaargang 1

Informatie over massage, coaching en ontspanning

Lieve jij,

Hierbij ontvang jij de allereerste nieuwsbrief van Esther Karelse Massage & Coaching of wel de Massagecoach. In deze nieuwbrief vind je het laatste nieuws over mijn massage en coachingspraktijk en natuurlijk ook aantrekkelijke aanbiedingen voor vaste klanten.

Nieuwe praktijkruimte

Vanaf 1 september jl  betrok ik mijn (echte) eigen praktijkruimte aan de Vlietweg 14 in Leidschendam. Een fijne ruimte waar ik de sfeer heb neergezet die past bij mij, mijn missie en nog belangrijker bij mijn klanten. De praktijkruimte voelt warm en knus, een plek waar je graag wilt zijn en waar je door de rust en kalmte heerlijk kunt ontspannen. Deze ruimte leent zich voor zowel massage en coaching.

De lokatie van mijn praktijkruimte is nog steeds in hetzelfde gebouw van Conceptors, Ik verwelkom je graag bij de ingang van Vlietweg 14.

 

Zwangerschapsmassage 

Vanaf deze zomer kun je in mijn praktijk ook terecht voor een heerlijke zwangerschapsmassage.

Tijdens een massage ontspan je door de zachte aanraking. Je maakt dan oxytocine aan, het hormoon dat een fijn, tevreden gevoel geeft en ervoor zorgt dat je lichaam herstelt van al het harde werk.

Een massage brengt ook je centrale zenuwstelsel tot rust. De ontspanning werkt nog lang door als je na de massage lekker gaat slapen of de rest van de dag vrij neemt.

Je kunt (terplekke) kiezen of je jouw massage in buikligging of in zijligging wilt. Ik heb een speciale massagetafel waar je comfortabel op je buik kunt liggen. Net wat jij prettig vindt.

Prettig en gezond voor jou en je baby profiteert daarvan mee.

Zie ik je binnenkort? Boek hier jouw heerlijke ontspanmoment.

 
House of  Deeprelax – Yoga Nidra

Misschien omdat ik er zelf zo enthousiast over ben, maar ik noem het toch nog maar een keer. Ik spreek veel klanten die op zoek zijn naar meer rust in het hoofd, meer ontspanning, niet altijd maar AAN hoeven staan. Een ontspanningsmassage helpt enorm mee aan dit gevoel van ontspanning. Maar wat doe je wanneer je gedurende de dag jezelf gestresst voelt, je niet in slaap kan komen vanwege alle gedachten? Mijn life-saver zijn de geleide yoganidra medidaties van House of Deeprelax.  Het werkt heel makkelijk via deze betaalde app op je telefoon waar je de meditaties, ook offline kunt beluisteren. Er zijn ongetwijfeld nog veel meer geschikte apps, maar ik vind deze bijzonder fijn.

 

Heerlijke Herfst

We duiken de Heerlijke herfst in. Het jaargetijde waar je nog nagloeit van de zomer en je de natuur ziet veranderen. Ik hou ervan. De Heerlijke herfst vraagt om meer geur en kleur. Daarom heb ik twee mooie oliën van Weleda toegevoegd aan mijn assortiment:

  • Evening Primrose Verstevigende Olie
  • Wilde rozen Harmoniserende Olie

Deze twee heerlijk geurende oliën staan voor jou klaar. Boek jij ook snel jouw Heerlijke herfstmassage ? Als vaste klant krijg je in de maanden september en oktober 10% korting op een massage van 60 minuten.  Zie ik je snel?

 

[Company]

Praktijkadres: Vlietweg 14, Leidschendam

Voor informatie of lastminute boekingen: 06-41313855

Meer weten? Check mijn website

Volg je de Massagecoach al op de socials?